Compact Living 18m² 1:20

Nu är jag äntligen färdig med Compact Living-projektet som vi har haft i skolan sedan den dagen vi började. Det har varit ett projekt fyllt med blod, svett och tårar. Men även leenden. Brända fingertoppar av varmlimm, felräknade skalor, former som varit enkla digitalt men inte i verkligheten... listan kan göras lång. Men nu äntligen kan jag sätta punkt för detta projekt. Det enda som är kvar är redovisningen på måndag. 
 
Jag har valt att göra en väldigt enkel lägenhet. Med "mycket" yta och möbler med hjul som gör det lätt att möblera om(vilket egentligen inte är möjligt). Ljusa och jordnära färger för att få in lugnet i lägenheten och så lyxat till det lite med färstarkt på toaletten. 
Vardagsrum/Sovrum/Garderob/Kök
 Det här är nog det bästa i lägenheten. Blev riktigt nöjd med konstruktionen på tvarmen. Haha
Och så det lilla lilla köket som inte alls såg ut så här i min digitala 3d-skiss. Men, problem är till för att lösas! 

Kommentarer:

1 spetsflickan:

Gud så gulligt! Jag vill flytta in!

2 Caroline:

Hej!
Jag hittade din blogg när jag sökte på TAUlearning!
Jag har själv sökt utbildningen du går och är lite nyfiken på hur du tycker om den? :) Läste ditt inlägg om dina två första veckor på skolan och är lite nyfiken på varför den inte är yrkesförberedande. För det kan vara så att jag har fått fel för mig, då jag trodde att det fanns möjlighet att arbeta med Design på olika sätt, tex skyltning eller på IKEA eller så, efter utbildningen :) Så är bara lite nyfiken. :)
Kul att hittat din blogg och se vad du gör i skolan! :)
Mvh
Caroline

Kommentera här: