Compact Living 18m² 1:20

Nu är jag äntligen färdig med Compact Living-projektet som vi har haft i skolan sedan den dagen vi började. Det har varit ett projekt fyllt med blod, svett och tårar. Men även leenden. Brända fingertoppar av varmlimm, felräknade skalor, former som varit enkla digitalt men inte i verkligheten... listan kan göras lång. Men nu äntligen kan jag sätta punkt för detta projekt. Det enda som är kvar är redovisningen på måndag. 
 
Jag har valt att göra en väldigt enkel lägenhet. Med "mycket" yta och möbler med hjul som gör det lätt att möblera om(vilket egentligen inte är möjligt). Ljusa och jordnära färger för att få in lugnet i lägenheten och så lyxat till det lite med färstarkt på toaletten. 
Vardagsrum/Sovrum/Garderob/Kök
 Det här är nog det bästa i lägenheten. Blev riktigt nöjd med konstruktionen på tvarmen. Haha
Och så det lilla lilla köket som inte alls såg ut så här i min digitala 3d-skiss. Men, problem är till för att lösas! 

När någon fyller år

Är det bara jag, eller är det inte alltid mycket roligare att ge bort något som man själv har gjort? Igår fyllde min yngsta kusin 17 år, vilket vi ska fira imorgon. Jag satt och bläddrade efter något på Panduros hemsida när jag plötsligt hamnade bland stansar och papper. Fann den här fina ballongen och kände bara hur jag behövde ha den för att just kunna göra egna grattiskort eller andra kort. För att vara första hemmagjorda kortet, måste jag säga att jag är nöjd. 

För allt man behöver när man behöver det

Igår startade vi igång i verkstaden i skolan. Jag påbörjade mitt projekt och kom en bra bit på vägen. Klyva, kapa, gera, falsa och limma. Fyra delar hanns med att limmas ihop. Ska bli grymt spännande att se det färdiga resultat och jag är sååå spänd på att få börja använda prylen! Vad tror ni att det blir?