Interiör & Design

Vad kul med så stor respons på mitt förra inlägg. Det hade jag aldrig kunnat gissa på. Och så kul att så många nya har hittat hit, vi kommer ha kul tillsammans och lära oss en massa av varandra! 
Många frågade vad jag läste för utbildning, så här kommer en kort beskrivning. Har ju bara gått i skolan i 2 veckor. 
 
Jag läser en Vuxenutbildning på en skola som heter TAU Learning och är belägen i industriområdet i Malmös Östra hamn. Vi har redan efter två veckor gått igenom jättemycket.
Första veckan fick vi två uppgifter; beskriv din kreativa bakgrund, vad dina förväntingar av skolan är, hur du ser på interiör och design och vad ens drömprojekt var(mittenbilden i förra inlägget). Jag valde att göra en tidslinje, från att jag är uppväxt i en hantverksfamilj - där pappa är snickare/slöjdlärare och mamma alltid har älskat att sy - till att jag ska samla på mig så mycket erfarenhet genom alla mina år och alltid våga ta in ny kunskap - därav tårtan i nedre hörnet på övre pappret. 
Påbörjan av en Compact Living
Andra veckan nu har vi fått stöta på digitala program och fått rita upp i 3d. Fått ett verkligt projekt på lägenheter på 18kvm som ska inredas med compact living. Gått igenom maskiner i verkstaden där vi ska få lov att producera en möbel senare under läsåret. Börjat på och fundera ut mönster inför kursen textiltrycket/formgivning. Varit i Köpenhamn och besökt museér med konst från flera år före Kristus och så har vi bara haft en massa massa kul. 
Röntgen av en Fransk tavla 
Tyvärr är inte utbildningen yrkesförberedande. Men för mig gör det mig inte så mycket. Min tanke är ju att fylla på mer och mer med andra hantverkstekniker och material. Jag vill ha en massa massa kunskap och kunna förmedla så mycket som möjligt till de som blir mina kunder. 
 
Följ mig gärna på instagram också. 

Kommentera här: